ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

ЗА НАС

След двадесет годишен опит в създаването на рекламни материали за рождени, дни, сватби, кръщенета, фирмени мероприятия и пр., през 2021 год. решихме да създадем нашето „Звездно парти”. То е насочено основно към детските празници и е продиктувано от желанието ни всеки детски празник да остави незабравими усмивки от щастие- както у децата, така и у техните родители, баби, дядовци, близки.

Звездно Парти е Вашето място за фото фонове и аксесоари за вашето незабравимо парти – с незабравими платна за декорация, най-специалният персонализиран фото фон за сладка маса, ваш личен банер или винил! Ние ще изработим най-подходящия, персонализиран винилов фото фон за всеки Ваш повод – за детски рожден ден с любимите герои, за кръщене, абитуриентски бал, юбилей, годишнина. Заедно ще изберем и изрисуваме най-подходящите изображения, ще подберем аксесоарите и балоните така, че цялостната визия на Вашето парти да е неповторима и единствена. Освен тематични винили за декорация, Zvezdno Party предлага и изработване на персонализирани фигурки от пенокартон и ПВЦ – с герои, декорации и други идеи, които да развеселят още Вашите снимки и да добавят допълнително измерение на украсата! А балоните и останалите аксесоари за Вашето парти ще бъдат подбрани специално в най-подходящите тонове за цялостната визия на празника.
За малките любители на Пес Патрул, Светкавицата Маккуин, Елза, Мини Маус и всеки друг любим анимационен персонаж сме подготвили колекции с парти фонове и фигури. А ако имате идея, която до сега не сте виждали реализирана, свържете се с нас – истински обичаме творческите предизвикателства!
Звездно парти предлага и наем на винилови фото фонове. Те идват при Вас със специална стойка и всичко необходимо. Вашият фото фон под наем може да бъде персонализиран с име и възраст, както и да добавим балони, масички и подноси, топери за мъфини, индивидуални торбички за малки подаръчета за гостите. Не пропускайте да се свържете с нас за всяка Ваша идея за украса и парти декорация – нашата мисия е да е наистина звездно! Работим с любов и разбиране към нуждите и динамиката на съвременните партита и сме тук, за да удовлетворим желанията на клиентите ни така, че те да ни потърсят отново за следващия повод!

 

Забавлявайте се с нашите продукти!

С Обич,
Вашето "Звездно Парти"
ЗА ВРЪЗКА С НАС

Уебсайт: https://zvezdnoparty.com

Имейл: zvezdnopartyshop@gmail.com

Телефон: +359 988 94 34 96

Адрес: Асеновград, п.к. 4230

Нашата мисия

Защо ние

Нашият екип

Read More

Какво търсите?

Вашата количка