ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

Парти за рожден ден в зелено

Парти за рожден ден в зелено

Парти за рожден ден в зелено!

Зеленото е новото черно! Или може би… зеленото е новото розово? Както и да се опитваме да го определим, едно е сигурно – зеленото в парти декорацията е страхотно и е тук, за да остане! Зеленото, във всичките му разкошни нюанси от emerald green до turquoise и teal носи свежест, изненадва, като същевременно дава усещане за вътрешен мир, връзка със земята и природата и увереност в себе си.

Зеленото в момента е наистина модерно, като същевременно е подходящо като тематичен цвят за всяка възраст. Може да се използва и в различни теми за детски рождени дни – от dinosaur or woodland birthday party за малките любители на животните, през go green и eco-friendly парти за младежите (и младите по дух!) обичащи природата, до Jungle party или St’Patricks day party. Разбира се, можете да комбинирате наситеното зелено със светли тонове и златно, за да получите усещане за лукс, разкош и свобода – доказателство е нашият Floral Photography backdrop.

И като говорим за Photo Backdrops, няма как да пропуснем уникално красивите варианти на зеленото в комбинация със злато – Emerald and gold и Teal and Gold. Всяка от тези комбинации ще осигури изящен фон за снимки на вашето парти за рожден ден, за да може да запазите тези прекрасни мигове на снимка. The Photo Backdrops стават все по-модерна част от декорацията на рождените дни и се превръщат в централен елемент от празничната декорация – използват се както за основното място за посрещане и снимки, така и като фон на коктейлната маса или масата с подаръци. Те могат да бъдат персонализирани с име, години и всякакъв друг текст така, че да имате наистина уникален, личен и само ваш фон за снимките, в които да блестите като звезда!

Ако изберете зеленото за свой основен цвят, можете да организирате цялата декорация на партито около него. Изберете разкошна арка от балони или пък гирлянд от балони, чрез който гостите да могат да се включат в зеленото ви приключение още на посрещането. А даже преди него – можете да изберете страхотни покани в тон с основната тема на партито и да ги предразположите за незабравимо време заедно.

Зеленият цвят добива все повече популярност като цвят за парти декорация и несъмнено е подходящ за толкова много теми.  При това е подходящ за всеки пол и всяка възраст, а персонализираните елементи и декори внасят още повече празничност в специалния ден. Заложете на зеленото като основен цвят и няма да сбъркате – то наистина ще внесе много свежест и свобода, лукс и разкош!

Оставете коментар

Моля, имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да бъдат публикувани

Какво търсите?

Вашата количка