ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

Първо причастие - 6 страхотни идеи за планиране на детско парти

Първо причастие - 6 страхотни идеи за планиране на детско парти

Първото причастие е много важно събитие. Той е част от седемте мистерии на Католическата църква и е едно от най -важните събития в живота на вярващите. Детето за първи път ще приеме Исус. Обикновено родителите правят парти след церемонията, за да отпразнуват първата стъпка на детето си във вярата. Ще дадем няколко съвета вашето събитие да премине гладко и без излишен стрес.


Контролен списък за планиране на партита

Организирането на общуване със семейството и приятелите се нуждае от внимателно планиране. Подготовката започва преди време. За да направите този ден величествен и запомнящ се, отделете време за всеки детайл. Направете изчерпателен график. Задайте бюджет за всеки елемент. Така че, когато дойде денят, ще посрещнете гостите си спокойни и уверени и ще можете напълно да се насладите на партито.

Изберете място за парти

След като сте определили бюджета, трябва да решите къде ще се проведе партито. Той провежда ритуала през пролетта в края на април и продължава до лятото. А времето е много подходящо за парти на открито. Организирането на парти в ресторант има много предимства. Ако нямате висок бюджет, можете да посрещнете гостите си у дома. Особено ако имате заден двор. Или можете да украсите вашата трапезария и да създадете интимна обстановка. Хора, които се наслаждават на уютната домашна атмосфера. А вие и вашето дете можете да проявите креативност в декорацията и подреждането на задния ви двор.

Парти тема и декорация

Този ден трябва да е изключителен за особените отношения на детето с Бога. Необходимо е да имате символи, за да създадете тематична атмосфера и да направите празника по -тържествен. И да не забравяме за какво сте се събрали. Добре е да имате религиозни символи като кръстове или ангели. Може да има такива символи на свещи, свещници, чаши, сладкиши и пр. Добре е да има цветни панделки, балони, свещи и, разбира се, много цветя. Обикновено за тема и декорация се избират два основни цвята. Можем да ви дадем някои насоки за красива и стилна цветова гама: руж и розово злато, лавандула и злато, бордо и злато, бордо и руж, тъмносиньо и злато, мента и сребро, зеленина и злато, зеленина и бяло на цветя, слънчоглед с всяка комбинация.

Покана за първо причастие

Каната за покана за вашето тържество е много важен детайл. Трябва да изпратите покани достатъчно дълго преди деня на събитието. Четири до шест седмици преди церемонията е достатъчно време вашите гости да потвърдят присъствието си или да изразят съжалението си. Поканите трябва да са подходящи и красиви и може би ще ги запазите като скъп спомен от този важен ден. Тя трябва да съдържа същата цветова схема и да съдържа необходимата информация и елементи. Можете да закупите редактируема цифрова покана, която лесно и бързо да персонализирате. Може да го направи точно както ви харесва и да имате перфектната карта с покана.

Обществена партия храна

Ако ще организирате домашно парти, не поемайте всичко сами. Можете да приготвите свои собствени ястия за партито, но нашият съвет е да използвате външни заведения за хранене. Няма да е много по -скъпо, но по -добре продължете усилията си да наблюдавате и да се грижите всичко да върви гладко. Най -удобно е, когато ястията са подредени на шведска маса и всеки може да вземе каквото си поиска. Придържайте се към салати и ястия, които могат да се консумират студени. Но можете да добавите домашно приготвени десерти, за да добавите личен щрих. Подредете сладкишите отделно с празнична торта в центъра - всичко в една и съща тема.

Планирайте забавни дейности за деца

Подгответе предварително забавни дейности за деца. Домашното парти изисква по -голям надзор от възрастни. Насочете енергията на детето към организирани игри, вместо към хаотично тичане из къщата. Дръжте децата заети, така че всичко да върви гладко и безпроблемно. Ето някои предложения за игри:

Търсене на съкровища
Музикални столове
Счупен телефон
Съберете всякакви неща: листа, пръчки, камъни и направете колаж.
Направете приказна къща.
Направете този ден незабравим и му се насладете!

Оставете коментар

Моля, имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да бъдат публикувани

Какво търсите?

Вашата количка